Shi House

בית שעבר שיפוץ בהפתעה

לאחר נזילה מסיבית שגרמה להרס רב בתשתיות הבית והריהוט שלו, נדרשו בני הבית לעזוב את ביתם לחודשיים ולהיכנס להליך שיפוץ.

הבית עבר תהליך של שיקום אשר כלל ספיגת רטיבויות, ייבוש של מרצפות האבן של הבית והחלפה חלקית של הריצוף הקיים וכמובן החלפת פרקט בכל חדרי הבית.

 כמו כן חללי הרחצה עברו שיפוץ מלא, בוצעה צביעה מחודשת של הבית, הוחלפה התאורה הטכנית, הוחלפו כלל הדלתות אשר נהרסו מהרטיבות ובחדרי הילדים בוצעה צביעה והדבקת טפטים וריהוט חדש נרכש.

האתגר בפרויקט זה היה לפעול בקצב מהיר. הזמן שהוקצב היה חודשיים בלבד והליך השיקום עצמו לקח לא מעט זמן. היה צורך לבחור את כל הפריטים מהמלאי הקיים אצל הספקים, לתכנן מחדש את חדרי הרחצה ולמצוא מקום מגורים חליפי.

הבית הינו בסגנון מודרני אך עם זאת מאוד אקלקטי. בקומת הכניסה הריצוף המרכזי הינו מאבן שיש טבעית, חלק מהקירות נצבעו בטיח איטלקי לקבלת מראה מעושן כמו כן השימוש בספריות מעץ וברזל שחור מכניסות לחלל עניין וגיוון. נעשה שימוש בצבעוניות עדינה בכל הקשור לטקסטיל ואומנות הבית. המטבח הינו קלאסי בצבע בהיר.

בחדרי הרחצה של הילדים נעשה שימוש בגרניט פורצלן במראה טרצו, כאשר בכל מקלחת שולבו בריקים בסגנון אחר, אשר נתנו לכל חדר רחצה את המראה הייחודי שלו.

יחידת ההורים משלבת כמה אזורים המופרדים זה מזה: אזור שינה, אזור ארונות והתארגנות, אזור עבודה ואזור רחצה. החלל נהנה מאור טבעי משלושה כיוונים, קיר בריקים במראה תעשייתי רך, פרקט אלון טבעי, ריהוט בסגנון אקלקטי וחדר רחצה במראה בטוני ומעושן.  

כעבור חודשיים הבית היה מוכן לכניסת הדיירים.

עם הרבה עבודה נמרצת ומואצת הכל אפשרי.

קרדיטים:

חדרי רחצה ופרקט- חזי בנק

דלתות- רב בריח

תאורה- גלואו תאורה, אסף ויינברום, אקסלוסיב, קרני תכלת, תאורה דקורטבית חדר הורים- אדישן

ספריית ברזל- ווישס גלרי

ספריות חדרי ילדים- סטרינג שלף לנגריית עידן

ריהוט- טולמנס דוט, הביטאט, THE BOX, פס נורמל

שטיחים טקסטיל ואקססוריז- הביטאט, זארה הום, תמה, פס נורמל, נגריית עידן, היבינו, גליפס

טפטים- פס נורמל