The soft urban Apartment in North Tel Aviv

דירת ‌100 מטר אשר עברה שיפוץ מקיף בכל חללי הבית בהתאם לצרכים שהוכתבו על ידי בעלי הבית.

‌בדירה הוחלף המטבח הישן במטבח חדש ופונקציונאלי המתחבר בהרמוניה לפינת האוכל.‌

‌בעלי הבית וויתרו על שרותי האורחים ובכך הרוויחו עוד קיר נגרות בפינת האוכל הכולל שטח אחסון, מידוף‌ ‌פתוח ואזור אחסון לבקבוקים וכוסות יין.‌

‌החלל הציבורי הולבש בספרייה מינימליסטית וקלילה מפורניר עץ שחור עם מקום אחסון‌ לאקססוריז‌ וארונות‌ ‌אחסון, ספה גדולה ומפנקת, שולחנות קפה ושלל‌ אקססוריז וטקסטיל לקבלת מראה חמים ועוטף.

‌כלל חדרי השינה בבית רוצפו בפרקט‌ פישבון‌ בגוון אלון טבעי ונבחרו לחדרים גוונים רכים להענקת תחושה‌‌חמה. חדרי הרחצה בבית חופו ורוצפו באריחים בגוון בטון בהיר להענקת תחושה של מרחב‌ ונקיון.

‌הדירה אשר שופצה לאחר ‌20 שנה, עברה מהפך של ממש והפכה למודרנית, עדכנית נעימה וחמימה.

קרדיטים:

צילום: שירן כרמל‌ 
‌מטבח: סמל‌ 
‌פינת אוכל וכסאות:‌ טולמנס‌ דוט‌ 
‌ספרייה בסלון, קונסולה בכניסה:‌ אייטמס‌ גאלרי‌ 
‌חיפויים ופרקט: חזי בנק‌ 
‌תאורה: שקע ותקע, לסרי‌ 
‌ספה:‌ ‌ניסים ארד‌ 
‌שולחנות קפה ותמונה: ברינג‌ איט 
‌שטיח:‌ ‌ג'וזפון‌‍‌ הרצליה‌ 
‌וילונות: לה‌ קרטנס 
אקססוריז‌ וטקסטיל‌‍‌: תמה, גלי ליבנה‌, בדים TLV